2007. október 17., szerda

Magyar posta?

A Magyar Posta a postán bankkártyával történő pénzbefizetéseket nem tranzakciónak, hanem pénzfelvételnek minősíti és emiatt az OTP az ingyenes kártyás fizetés helyett a pénzfelvételi díjat is legombolja az emberről.
Ráadásul szinte fenyegető hangnemben közlik a postáskisasszonyok, h. sokkal jobban járnék, ha Postakártyát váltanék, mert akkor nem lenne ilyen borzasztóan drága, ha pénzt akarok befizetni náluk!
Az sem szimpatikus, h. valahányszor felkeresem a postát levélfeladás v. pénzbefizetés miatt azonnal megtámad a postáskisasszony, h. van-e már biztosításom, előtakarékosságom, a gyereknek nem akarok-e egy számlát nyitni náluk?
Könyörgöm, a posta maradjon posta és válassza le magáról a banki üzletágat!
Nem és nem akarok semmiféle számlát nyitni, nem akarok még egy plasztiklapot hurcolni, nem akarok a meglévő bankszámlám mellé mégegynek a kezelési költségeit bevállalni! És emiatt nem szeretnék büntetésként többet fizetni!
Viszont szeretnék gyorsan befizetni, levelet feladni! És utálom, h. azért kell várnom, mert vki előttem álló bedőlt nekik, és most éppen magyarázzák neki vmi kötvény kondícióit!
Arról nem is beszélve, h. a leveleink többsége még mindig legalább 1 hetet utazik, még akkor is, ha ugyanezen városon belül adták fel! (15 napos fellebezési határidőnél például nem mindegy!!!)
Inkább az alapfeladatukat végezzék rendesen!

Nincsenek megjegyzések: